Wie hier een gesprek aangaat, krijgt een plantje mee naar huis.
Volledig scherm
Wie hier een gesprek aangaat, krijgt een plantje mee naar huis. © Dieter Nijs

Babbel over het onderwerp ‘zorg’... en krijg een huiskamerplant cadeau

‘Plant een gesprek’ in Koekelberg: in ruil voor een babbel over ‘zorg’ ontvang je een huiskamerplant. Audrey Apers kwam, samen met Eva Honings, Jan Deboom, en Maxime Arnould, met het leuke initiatief op de proppen.

 1. Union wint de eerste helft tegen Seraing, dinsdag volgt de tweede. Trainer Felice Mazzu: “We gaan goed voorbereid moeten zijn”
  voetbal 1A

  Union wint de eerste helft tegen Seraing, dinsdag volgt de tweede. Trainer Felice Mazzu: “We gaan goed voorbereid moeten zijn”

  In een eerste helft die amper goed te volgen was door de dichte mist liet competitieleider Union tweemaal het net trillen. Voor het eerst op het hoogste niveau wisten Undav en Vanzeir in dezelfde match te scoren. Een feestje na het laatste fluitsignaal kwam er simpelweg niet omdat scheidsrechter De Cremer besliste dat er na de pauze niet voortgespeeld kon worden. Dinsdagavond volgt de tweede helft.
 2. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.