Illustratie: Brandweer Brussel
Volledig scherm
Illustratie: Brandweer Brussel © Baert Marc

Auto uitgebrand in Schaarbeek

De brandweer is gisterenavond rond 17 uur uitgerukt voor een brandende auto in de Ernest Cambierlaan in Schaarbeek. Dat bevestigt woordvoerder van de Brusselse brandweer Walter Derieuw.

 1. “De straat op om aan plannen verkeersveiligheid te sleutelen, want daar gebeurt het”: stadsbewegingen smeden ‘Het Andere Atelier’
  Brussel

  “De straat op om aan plannen verkeers­vei­lig­heid te sleutelen, want daar gebeurt het”: stadsbewe­gin­gen smeden ‘Het Andere Atelier’

  Woensdag start met ‘Het Andere Atelier’ een ongezien initiatief rond verkeersveiligheid in Brussel, waarvoor drie burgerbewegingen de handen in elkaar slaan. Aanleiding is het nieuwe actieplan Verkeersveiligheid waar de Brusselse regering aan werkt. Parallel aan dat proces organiseert Het Andere Atelier een serie activiteiten om “het actieplan te verdiepen, verbreden en verbeelden”. “Het momentum is er, de urgentie moet volgen.”
 2. Hugo (45) hult honderdtal handelszaken in eindejaarssfeer als ‘Art Hugo EP’: “Schilderen als therapie”
  Sint-Agatha-Berchem

  Hugo (45) hult honderdtal handelsza­ken in eindejaars­sfeer als ‘Art Hugo EP’: “Schilderen als therapie”

  Ooit sierde Hugo de Jesus (45) - nom de plume Art Hugo EP - als raamschilder tientallen Brusselse handelszaken, maar toen namen printers en stickers zijn werk stilaan over en schakelde hij noodgedwongen over naar een doordeweekse job. Na een burn-out nam de Dilbekenaar het penseel opnieuw op en kreeg hij een speciaal verzoek van het gemeentebestuur van Sint-Agatha-Berchem: handelszaken decoreren in eindejaarsthema.
 1. André Hazes Junior draait de rollen om in The Voice Senior en doet zelf auditie
  Play

  André Hazes Junior draait de rollen om in The Voice Senior en doet zelf auditie

 2. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona