Pierre Langlois in de brasserie.
Volledig scherm
Pierre Langlois in de brasserie. © Marc Baert

Art-nouveaubrasserie ‘De Ultieme Hallucinatie’ na jaren verwaarlozing opnieuw open: “Weer de link leggen met ons oude publiek”

Brasserie ‘De Ultieme Hallucinatie’ in de Koningstraat is opnieuw open. Bezoekers kunnen opnieuw in het unieke art-nouveaudecor iets drinken en eten. De nieuwe eigenaars staken al bijna twee jaar werk in de heropening. “Het was nodig, het gebouw was echt verwaarloosd.”

0 reacties

  1. Van Vijverfestival in Dilbeek tot Het Groot Verlof in Leuven: op deze Vlaams-Brabantse en Brusselse festivals kan jij deze zomer knallen
    PREMIUM
    Vlaams-Brabant

    Van Vijverfes­ti­val in Dilbeek tot Het Groot Verlof in Leuven: op deze Vlaams-Brabantse en Brusselse festivals kan jij deze zomer knallen

    Geen tickets kunnen bemachtigen voor Rock Werchter? Vind je Paradise City in Perk net iets té groot? Zet dan deze kleine lokale festivals in Vlaams-Brabant in je agenda! Van oerdegelijke Belgische bands op Rock Ternat in het Pajottenland tot familiefestival Lolands in Scherpenheuvel-Zichem. Ontdek op welke festivals jij deze zomer kunt feesten.