Baert Marc
Volledig scherm
© Baert Marc

Architectuuratelier aaa-ambiorix mag Kaaitheater verbouwen

Het Brusselse architectuuratelier aaa-ambiorix is verkozen tot laureaat van de architectuurwedstrijd voor de verbouwing van het Kaaitheater aan de Sainctelettesquare in Brussel. De jury koos unaniem voor hun ontwerp. Dat maken het Kaaitheater en het FoCI, het Fonds Culturele Infrastructuur van de Vlaamse overheid, maandag bekend.

0 reacties

 1. Anderlecht en Vorst leveren als eerste Brusselse gemeenten vergunning af voor modulaire woningen voor dakloze mensen
  Anderlecht/Vorst

  Anderlecht en Vorst leveren als eerste Brusselse gemeenten vergunning af voor modulaire woningen voor dakloze mensen

  De Brusselse gemeenten Anderlecht en Vorst hebben als eerste in het Brussels Gewest een stedenbouwkundige vergunning afgeleverd voor de plaatsing van modulaire woningen voor dakloze mensen. De Campagne 400Daken wil de kleine woonmodules gebruiken als een oplossing voor het probleem van dakloosheid en het gebrek aan betaalbare huisvesting in de hoofdstedelijke regio.
 2. “Wat is er hier eigenlijk aan de hand?”: strengbewaakte Waterloolaan houdt shoppers in het gareel door bezoek Biden
  PREMIUM
  Brussel

  “Wat is er hier eigenlijk aan de hand?”: strengbe­waak­te Waterlool­aan houdt shoppers in het gareel door bezoek Biden

  Gaan shoppen in de luxeboetieks op de Waterloolaan in Brussel: het is sowieso al een exclusieve bedoeling, maar vandaag en morgen is de toegang tot de winkels van Hermès, Gucci of Prada nog net wat beperkter. Door de aanwezigheid van de entourage van president Biden in The Hotel kan je enkel onder politiebegeleiding en na een stevige identiteitscontrole gaan winkelen op de Waterloolaan. En dat is niet voor iedereen weggelegd.