De brand in de werkplaats kon snel worden geblust.
Volledig scherm
De brand in de werkplaats kon snel worden geblust. © Brandweer Brussel

Arbeider loopt ernstige brandwonden op bij brand in werkplaats

AnderlechtEr is dinsdagvoormiddag, rond 10 uur, een brand ontstaan in een werkplaats in Anderlecht. Een arbeider liep daarbij tweedegraadsbrandwonden aan de arm op. Hij moest worden overgebracht naar het brandwondencentrum van het militair ziekenhuis in Neder-over-Heembeek. Dat meldt de Brusselse brandweer. 

  1. REPORTAGE. Cantillon, de laatste historische brouwerij van Brussel: “Mijn schoonvader zei: ‘Op straat geuze schenken? Gij zijt zot’”
    PREMIUM
    Anderlecht

    REPORTAGE. Cantillon, de laatste histori­sche brouwerij van Brussel: “Mijn schoonva­der zei: ‘Op straat geuze schenken? Gij zijt zot’”

    Voor Jean-Pierre Van Roy (80) is geen weg terug: brouwerij Cantillon - zijn levenswerk - is onlosmakelijk verbonden met Brussel en vice versa, geen haar op zijn hoofd denkt er nog aan om Brussel te verlaten. Ondanks zijn leeftijd stapt hij nog gezwind, vertelt hij nog bevlogen en borrelen er daar boven nog altijd ideeën. Op bezoek in de enige historische brouwerij die onze hoofdstad nog telt. “Potverdikke, zei ik. Ik had de oplossing gevonden.”