Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Anderlechtfan dreigt 43.000 euro te moeten ophoesten voor het gooien van een bommetje naar Mignolet: “Ik heb niets gegooid!”

AnderlechtEen 30-jarige man uit Herzele riskeert 6 maanden cel voor het gooien van een voetzoeker naar Club Brugge-doelman Simon Mignolet begin 2020. Ook dreigt hij aan zijn eigen club een schadevergoeding van 43.000 euro te moeten betalen. Deze som vraagt Anderlecht omdat de club als sanctie een tribune een hele match moest sluiten. Zelf ontkent de man, ondanks een eerdere bekentenis, dat hij de dader was. “Ik werd door de politie letterlijk tegen de muur gezet om te bekennen”, klonk het tegen de rechter.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Opnieuw kerstmarkt in Sint-Genesius-Rode
  Sint-Genesius-Rode

  Opnieuw kerstmarkt in Sint-Genesius-Ro­de

  De gemeente Sint-Genesius-Rode organiseert dit jaar opnieuw een kerstmarkt. De voorbije edities werden afgelast door corona. Op 17 en 18 december wordt het dorpsplein omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt met gezellige chalets, een authentieke draaimolen en dat met leuke aangename animatie voor groot en klein. Er wordt een sfeervolle markt ingericht met verschillende stands van Rodense verenigingen en handelaars. De kerstmarkt gaat door op het Dorpsplein en op de parking naast de speeltuin.