Brussels staatssecretaris voor Huisvesting Nawal Ben Hamou (PS)
Volledig scherm
Brussels staatssecretaris voor Huisvesting Nawal Ben Hamou (PS) © Photo News

Al meer dan 2.000 aanvragen voor Brusselse huurtoelage verwerkt

Brussels GewestBrussel Huisvesting heeft 12.235 nieuwe aanvragen geregistreerd op basis van de nieuwe procedure van de huurtoelage. Daarvan zijn er reeds 2.622 verwerkt. Dat antwoordde Brussels staatssecretaris voor Huisvesting Nawal Ben Hamou (PS) tijdens het vragenuurtje in het Brussels parlement op vragen van Pepijn Kennis (Agora), Françoise De Smedt (PTB-PVDA) en Mathias Vanden Borre (N-VA).

 1. Wie vermoordde mama Magali (46) en dochter Coline (17)? Faroek op zoek naar “cruciale getuige” met oranje draagtas
  Play

  Wie vermoordde mama Magali (46) en dochter Coline (17)? Faroek op zoek naar “cruciale getuige” met oranje draagtas

  Coline en haar mama werden midden in de nacht koelbloedig vermoord in hun huis in Kraainem. De moordenaar ging er nadien vandoor met hun auto. Maar wie de dader was en waarom hij moeder en dochter zo gewelddadig vermoorde, weet niemand. Nu, drie maanden later, duikt een nieuw spoor op: de politie ontdekte beelden van een cruciale getuige met een feloranje draagtas. Hij heeft mogelijk informatie die kan leiden naar de moordenaar.
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?