Een archiefbeeld van Agribex, de grootste landbouwbeurs van het land.
Volledig scherm
Een archiefbeeld van Agribex, de grootste landbouwbeurs van het land. © BELGA

Agribex geannuleerd door coronamaatregelen

BrusselDe 72ste editie van Agribex in Brussels Expo gaat niet door. De organisatie van een publieksbeurs past niet in het winterplan dat het Overlegcomité voorstelde. Het beurscomité en de raad van bestuur van organisator Fedagrim beslisten daarom de grootste landbouwbeurs van het land alsnog te annuleren.

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.