De foutgeparkeerde politiewagen op de Malversesteenweg.
Volledig scherm
De foutgeparkeerde politiewagen op de Malversesteenweg. © 7sur7

Agent parkeert wagen op gehandicaptenplaats: “Geen sirenes, geen zwaailichten. Dan moeten ook zij zich aan de wet houden”

EtterbeekEen politiewagen van de zone Montgomery is maandagochtend omstreeks 10 uur op een parkeerplaats voor gehandicapten gespot aan het kruispunt van De Jacht in Etterbeek. Volgens de wet is dat verboden, behalve voor noodgevallen.

49 reacties

 • Manten Kalle

  4 jaar geleden
  Ik snap niet waarom mensen nog agent willen worden. Mocht ik agent zijn, blijf ik op mijn bureau zitten, en moeten ze maar allemaal tot mij komen. En correct parkeren ook nog.
 • Frank Vekemans

  4 jaar geleden
  nog nooit geweten dat er zwaailichten en een sirene moet gebruikt worden op een geparkeerde wagen, zijn misschien met zwaailichten en sirene aangekomen, moesten deze ter plaatse blijven werken, dan zou de buurt ook weer reclameren voor lawaaioverlast
 • André Gijbels

  4 jaar geleden
  toepassing van de wet toepassen, aub
 • Jos Verelst

  4 jaar geleden
  Het ongezien benaderen van eeen gewapend man of het voorkomen van een aalxlag ? Laat me niet lachen ! Dan gaat die agent eerst netjes zijn duidelijk herkenbare politievoertuig netjes parkeren zeker ? Gehandicaptenplaats is voor gehandicapten en niet voor andere personen, inclusief de politie !
 • Ronny Martin

  4 jaar geleden
  Ook met zwaailicht en sirene moeten ze zich aan de verkeersregels houden, vooral dan de regels ivm prioritaire voertuigen...