Themabeeld.
Volledig scherm
Themabeeld. © Marc Baert

Aantal vacatures in Brussel stijgt, jongerenwerkloosheid neemt af

Brussels GewestHet aantal jonge Brusselse werklozen is afgenomen. Tegelijkertijd stijgt het aantal vacatures, maar die trend heeft nog geen impact op de algemene werkloosheid in Brussel, die opnieuw is gestegen. Dat blijkt uit cijfers van Actiris, de Brusselse tegenhanger van VDAB.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.