Archieffoto 31 mei: bloemen aan het plaats delict in Evere.
Volledig scherm
Archieffoto 31 mei: bloemen aan het plaats delict in Evere. © Marc Baert

“Aangetroffen bloed op mes en kledij verdachte is van doodgestoken mama (36) in Evere”

EvereDe tweede verdachte (26) die opgepakt is in het onderzoek naar de dodelijke steekpartij in Evere waarbij de jonge mama Mounia Ouyahia (36) het leven liet, lijkt de dader van de feiten. Dat meldt VRT NWS. Het bloed dat werd aangetroffen op zijn kledij en mes komt na analyse overeen met dat van het slachtoffer.

  1. Wie wilde Mounia (36) dood? Eerste verdachte vrijgelaten, nieuwe verdachte ontkent alles ondanks bezwarende elementen: “Bloedanalyse wordt cruciaal”
    PREMIUM
    Evere

    Wie wilde Mounia (36) dood? Eerste verdachte vrijgela­ten, nieuwe verdachte ontkent alles ondanks bezwarende elementen: “Bloedana­ly­se wordt cruciaal”

    De nieuwe verdachte in het dossier rond de dodelijke steekpartij in Evere van eind mei ontkent dat hij de dader is. Nochtans werd er een bloedvlek op een trui van hem teruggevonden. “Er is geen enkele link tussen hem en het slachtoffer. De bloedanalyse zal cruciaal zijn”, aldus zijn advocaat Eddy Cochez. Ondertussen heeft de familie van de vrouw die eind mei in Evere op straat werd neergestoken zich burgerlijke partij gesteld in het onderzoek.