Op het Poelaertplein, waar de manifestanten zouden samenkomen, was het al snel weer erg rustig.
Volledig scherm
Op het Poelaertplein, waar de manifestanten zouden samenkomen, was het al snel weer erg rustig. © MKV

Aangekondigde betoging tegen coronamaatregelen al voorbij zonder incidenten

BrusselNa twee woelige dagen in het Ter Kamerenbos is zaterdagmiddag een manifestatie aangekondigd in Brussel. Om 14 uur verzamelden vijftig tot honderd mensen op het Poelaertplein voor een mars tegen de coronamaatregelen. Intussen hebben velen het plein alweer verlaten. 

53 reacties

 • lars vandenberge

  5 dagen geleden
  Nu drijft de politie enkel uiteen en probeert te sensibiliseren. Dit werkt totaal niet. Het enige wat werkt is een hoge boete. Corona overtredingen + negeren politiebevel = 1000€ (met inbeslagname smartphone als onderpand bvb) Het zal snel gedaan zijn met deze rellen en oproerkraaiers. Vorder het leger op om bij grote bijeenkomsten iedereen op te pakken. Men weet heel goed wat men doet, wel dan ook om de consequenties te ondergaan.
 • Eva Janssen

  5 dagen geleden
  Vaccinatiecentra heeft gekozen voor een verlengd WE gesloten, logisch toch? Door de overheid georganiseerd...
 • Patrick Nys

  6 dagen geleden
  @ Nicky, Je hebt volkomen gelijk. Deze regering kiest voor de makkelijkste oplossing "iedereen opsluiten in zijn kot en maar boetes uitdelen om de staatskas te spijzen". Maar met een faire oplossing komen of zoeken naar een oplossing doen ze niet.
 • Jan Vannuffelen

  6 dagen geleden
  Wat een gekap op de jeugd. Jullie zouden vroeger hetzelfde gedaan hebben. Wat niet wil zeggen dat er een gedeelte is dat er ver over gaat.
 • Mieke Vhuyst

  6 dagen geleden
  Danny Lagae, dàt is net het punt. Dit virus is de genomen maatregelen niet waard, zelfs met de meegedeelde opgeblazen cijfers. Als het een ernstig virus betrof zou men betogen voor vaccinatie en vrijheidsbeperking, niet tegen. Mensen met enige vorm van logica en basiskennis van geschiedenis doorzien de propaganda en weten dat dit een kunstmatige crisis is die enkel dient om de bevolking verder te onderdrukken.
 1. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 1. Automobilist kan filmen hoe naast hem trein ontspoort
  Play

  Automobi­list kan filmen hoe naast hem trein ontspoort

 2. Lach mee met de grappigste momenten van prins Philip
  Play

  Lach mee met de grappigste momenten van prins Philip