De betogers trekken van het Noord- naar het Zuidstation.
Volledig scherm
De betogers trekken van het Noord- naar het Zuidstation. © Baert Marc

850 klimaatbetogers trekken door Brussel

De vierde editie van de Belgische Global Strike for Future heeft een kleine duizend betogers naar Brussel gelokt. De mars trekt van het Noord- naar het Zuidstation. Volgens de Brusselse politie zijn er in totaal 850 deelnemers.

0 reacties

 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Wommelgemnaar Michaël Heylen vond spelplezier en vertrouwen terug bij Sparta Rotterdam: “Eredivisie is me op het lijf geschreven”

  Wommelgem­naar Michaël Heylen vond spelple­zier en vertrouwen terug bij Sparta Rotterdam: “Eredivisie is me op het lijf geschreven”

  Michaël Heylen maakte vorige zomer de overstap van Emmen naar Sparta Rotterdam. De 27-jarige Wommelgemnaar (ex-Anderlecht en Zulte Waregem red.) ontpopte zich er meteen tot titularis in de defensie en kende een rustig en stabiel seizoen met de Rotterdammers. Na enkele moeilijkere jaren in eigen land lijkt de verdediger in de Eredivisie zo eindelijk weer z’n draai te hebben gevonden.
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil