Cedric V.R.
Volledig scherm
Cedric V.R. © RV

8 jaar cel voor man die eerder zoontje doodsloeg en nu 3 maanden oude dochtertje op de grond smeet

Cedric V.R., de dertiger die in november zijn drie maanden oude dochtertje Zoé zwaar mishandelde, is veroordeeld tot 8 jaar cel. Ook werd hij 5 jaar ter beschikking gesteld. V.R. werd in 2011 al veroordeeld tot negen jaar cel, omdat hij zijn zoontje van zes maanden oud had doodgeslagen tijdens een computerspel. Ditmaal werd hij veroordeeld voor poging doodslag.

78 reacties

 • Catherine Mistiaen

  3 jaar geleden
  Als moeders al zoveel moeite hebben om een huilende baby te sussen, dan vaders zéker. Een lief glimlachende baby kan totaal onverwachts plots veranderen in een oorverdovende sirene. De babysit moet dan ràden wat het probleem is, terwijl de 'sirene' blijft loeien. Mannen kunnen niet tegen geschreeuw, en reageren dan eerder in wanhoop ... Op een kind passen, vraagt stàlen zenuwen. Al wie dit nooit eens heeft gedaan, kan dit niet begrijpen.
 • MYRTHE PASS

  3 jaar geleden
  Dit is een man, die geen zelfinzicht en schuldbesef heeft. Hij is een gevaar voor de maatschappij, want hij ontneemt mensenlevens! Een ezel stoot zich geen tweemaal tegen dezelfde steen, maar hij wel. En hij gaat dit nog een derde, vierde maal... doen! Ocharme voor die lieve weerloze nietsvermoedende baby'tjes!
 • Ann De Clerck

  3 jaar geleden
  Wat erg wat die vader met zijn kinderen gedaan heeft!! Hij is nog slechter dan een beest, want die zorgen wel goed voor hun jongen tot ze zelfstandig kunnen leven!! Waaroms deed die vader dit?? Is er dan geen beetje vaderliefde meer?? Hopelijk houdt het meisje er geen blijvende letsels aan over!! De vader, die verdiend de zwaarste straf die er is!! Sterkte en een spoedig en goed herstel voor het meisje!! Mijn moederhart weent bij dit artikel!!
 • Maria Van Breda

  3 jaar geleden
  Wéér zo een lage straf voor die « vader ». Schandalig. Arme kindjes.
 • Peggie Van Audenhove

  3 jaar geleden
  Zijn die advocaten van dat monster niet beschaamd, blijven volhouden dat hij niet de intentie had om haar te doden?? Het bewijs: hij gooide haar op de speelmat. Wat is dat nu voor een argument. Bekijk de gevolgen: een schedelbreuk!! Zo 'zachtjes' gooide hij dit hulpeloze en onschuldige baby'tje tegen de vlakte. Omdat ze honger had. Euh hallo?? Een normale mens zou zijn kind eten geven ipv spelletjes te zitten spelen. Sluit deze man levenslang op en ontzeg hem al zijn rechten. Hij verdient het.
 1. Roninho met Georgië tegenover ploegmakkers bij RSCA: “Eenmaal het truitje aan herken ik veertig minuten lang niemand meer”
  Futsal eerste nationale

  Roninho met Georgië tegenover ploegmak­kers bij RSCA: “Eenmaal het truitje aan herken ik veertig minuten lang niemand meer”

  Zaterdag neemt Georgië het in Tblissi op tegen onze Rode Duivels Futsal in het kader van de kwalificatie voor het WK. Bij RSCA wordt het duel met bijzondere ogen gevolgd. Bij de Georgiërs moet Roninho het mooie weer maken. Onze landgenoten kunnen dan weer rekenen op Grello, Dillien en Meyers. Het belooft een leuk duel te worden tussen Anderlechtenaren.
 2. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.