Dodelijk ongeval in de Heembeeksestraat.
Volledig scherm
Dodelijk ongeval in de Heembeeksestraat. © Rv

70-jarige vrouw overlijdt bij ongeval op parking Delhaize

Neder-Over-HeembeekEen 70-jarige vrouw en haar broer zijn woensdagnamiddag omstreeks 15.30 uur betrokken geraakt bij een ongeval op de parking van een Delhaize in Neder-Over-Heembeek. De twee werden overgebracht naar het ziekenhuis, maar de vrouw overleefde het niet. Dat bevestigt het parket van Brussel.

2 reacties

 • Peter Janssens

  2 jaar geleden
  Vanaf 60 jaar terug testen of ze nog rijvaardig zijn. Mijn grootvader heeft destijds toen hij 75 was zelf beslist dat hij een gevaar was voor anderen op de baan en zijn auto toen verkocht. Veel respect had ik voor die man, niet enkel voor deze zet.
 • leen hanssens

  2 jaar geleden
  En de voetganger?
 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 2. A12 in Brussel omtoveren tot groene promenade? “Naar één rijstrook gaan is Vlamingen koeioneren”
  Brussels Gewest

  A12 in Brussel omtoveren tot groene promenade? “Naar één rijstrook gaan is Vlamingen koeioneren”

  Brussels minister van Mobiliteit Elke Van den Brandt (Groen) heeft plannen klaar om het laatste stuk van de A12 om te vormen in een groene promenade, schrijven De Morgen en La Libre Belgique vandaag. Stadinwaarts zou er nog één rijstrook voor auto's overblijven. Brussels staatssecretaris voor Stedenbouw Pascal Smet (Vooruit) kant zich tegen de plannen van zijn coalitiepartner en weigert de vergunning af te leveren.
 1. “Laat ons open, want de samenleving heeft ons nodig”: Brusselse cultuurhuizen kanten zich tegen mogelijk tijdelijke sluiting
  Brussel

  “Laat ons open, want de samenle­ving heeft ons nodig”: Brusselse cultuurhui­zen kanten zich tegen mogelijk tijdelijke sluiting

  In een gezamenlijk statement betreuren de KVS, de Bozar, De Munt, het BNO en het Théâtre National dat de GEMS-experten oproepen om alle indoorevenementen opnieuw tijdelijk te verbieden. Volgens de Brusselse cultuurhuizen doen ze er al maanden alles aan om de evenementen veilig te organiseren. “We beleven een akelige déjà-vu rond een voorstel dat op geen enkele wetenschappelijke evidentie is gestoeld.”