brandweer
Volledig scherm
brandweer © Baert Marc

64 gasten geëvacueerd tijdens brand in Ibis-hotel

De brandweer is maandagmiddag rond 13 uur uitgerukt naar het Ibis Styles-hotel op de Louizalaan in Brussel voor een brand op de achtste verdieping. De hotelgasten werden onmiddellijk geëvacueerd.

0 reacties

 1. Applaus, tranen van geluk en onzekerheid bij sans-papiers na opschorting hongerstaking: “We willen niet sterven. Maar de strijd gaat door”
  PREMIUM
  Brussel

  Applaus, tranen van geluk en onzeker­heid bij sans-pa­piers na opschor­ting hongersta­king: “We willen niet sterven. Maar de strijd gaat door”

  Applaus, vele woorden van dank voor de hulpverleners en vooral veel tranen van geluk. De honger- en dorststaking in de Begijnhofkerk is woensdagnamiddag met een emotionele ontlading opgeschort. Wekenlang aten de sans-papiers niet, dagenlang werd er niet gedronken. Maar de vreugde moest al snel ook weer plaatsruimen voor onzekerheid.
 2. Union-fan Ivan (69) telt af naar eerste clash met stadsrivaal Anderlecht op hoogste niveau in 48 jaar: “Op Union voelen Brusselaars zich thuis”
  PREMIUM
  Sint-Gillis

  Union-fan Ivan (69) telt af naar eerste clash met stadsri­vaal Anderlecht op hoogste niveau in 48 jaar: “Op Union voelen Brusse­laars zich thuis”

  Zondagavond om 18 uur kijken Anderlecht en Union elkaar nog eens in de ogen op het hoogste voetbalniveau in ons land. Het is 48 jaar geleden dat naast Anderlecht ook Union haar opwachting maakt in eerste klasse. Ivan Uytterhaegen (69) tekende toen al present voor de Brusselse voetbalklassieker. “We moesten als kleine ketjes vooraan tegen het terrein gaan staan, want in de mensenzee konden we niets zien.”