Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © Belga

55 kilo cannabis, ruim 1.300 cannabisplanten, drie kilo cocaïne, 68 opgepakte personen en tien gesloten handelszaken: “Ook in 2023 zetten we strijd verder”

Brussel55 kilo cannabis, ruim 1.300 cannabisplanten, drie kilo cocaïne, 68 opgepakte personen en tien gesloten handelszaken. De politie van de Zone West maakt de balans op van de resultaten van hun strijd tegen drugs in 2022. Ook in 2023 gaat de politie verder het gebruik en de verkoop van drugs aan te pakken.

  1. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
    Livios

    “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

    Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.