De Spaarstraat in Brussel
Volledig scherm
De Spaarstraat in Brussel © Google Streetview

26-jarige man dood aangetroffen in huis in Brussel: overlijden als verdacht beschouwd

BrusselIn een pand in de Brusselse Spaarstraat is vandaag het levenloze lichaam aangetroffen van een 26-jarige man. Dat bevestigt het Brusselse parket. Dat parket heeft een onderzoek geopend en een autopsie bevolen omdat de juiste doodsoorzaak nog onduidelijk is. “Het overlijden wordt voorlopig als verdacht beschouwd”, klinkt het.

  1. Kapper Marc (52) beleefde de gloriejaren van Tien Om Te Zien achter de schermen: “Ik moet goed werk geleverd hebben. De zangeres van Snap wou alleen nog door mij gekapt worden”
    PREMIUM
    Halle

    Kapper Marc (52) beleefde de glorieja­ren van Tien Om Te Zien achter de schermen: “Ik moet goed werk geleverd hebben. De zangeres van Snap wou alleen nog door mij gekapt worden”

    Tien weken lang duikt VTM in de archieven van het legendarische muziekprogramma Tien Om Te Zien. De kapsels van Vlaamse artiesten én wereldsterren werden destijds door kapper Marc Dekegel (52) uit Halle in de plooi gelegd. Speciaal voor ons haalt hij herinneringen op. Van Sergio die Take That-fans te grazen nam tot Paul Severs die in de file op de snelweg een privéconcertje weggaf aan de andere automobilisten. “Tijdens dat half uurtje in de kappersstoel werd er vrijuit gepraat”, zegt Marc. “Maar dat vertrouwen moest ik eerst wel verdienen.”