Het Klein Kasteeltje in Brussel houdt maandag de deuren dicht door een staking.
Volledig scherm
Het Klein Kasteeltje in Brussel houdt maandag de deuren dicht door een staking. © Marc Baert

24 urenstaking bij Klein Kasteeltje wegens bijna vol: personeel vraagt meer middelen en plaatsen voor opvang asielzoekers

BrusselMaandag blijven de deuren van het Klein Kasteeltje in Brussel dicht. Aanleiding is een 24 urenstaking. Dat meldt De Tijd. Het personeel klaagt dat het aanmeldcentrum van de opvangdienst Fedasil bijna vol zit en trekt daarom aan de alarmbel.

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 1. Brusselse nachtclubs Fuse en C12 vragen langetermijnbeleid: “Overheid rammelt met onze voeten”
  PREMIUM
  Brussel

  Brusselse nachtclubs Fuse en C12 vragen langeter­mijn­be­leid: “Overheid rammelt met onze voeten”

  Een nieuw Overlegcomité, een nieuwe zwarte dag voor het nachtleven. Vanaf morgen moeten discotheken en dancings opnieuw op slot. Bij de Brusselse nachtclubs Fuse en C12 klinkt verbijstering, gelatenheid en kritiek op het coronabeleid. “We beseffen dat we weer voor enkele maanden vertrokken zijn, want de besmettingscijfers gaan over drie weken niet plots gedaald zijn tot een aanvaardbaar niveau.”