De politie was al snel massaal aanwezig
Volledig scherm
De politie was al snel massaal aanwezig © Dieter Nijs

23-jarige man omgekomen bij schietpartij in Vorst, twee andere jongeren gewond: “Zeker 17 kogels afgevuurd”

In de omgeving van het Orbanplein in de Brusselse gemeente Vorst heeft zich vannacht een schietpartij afgespeeld. Een 23-jarige man kwam daarbij om het leven. Twee jongeren raakten lichtgewond.

25 reacties

 • jurgen vergaelen

  2 jaar geleden
  Dit wordt het nieuwe normaal. Geens en Co betreuren dit, als ze al gevat worden lost een goed gesprek alles op en ondertussen zal ik nog wat knielen en kaarsen branden.
 • Tony Caals

  2 jaar geleden
  Het Chicago aan de Zenne las ik ergens.. Daar begint het inderdaad naar te neigen. Helaas is het niet alleen in Brussel dat de criminaliteit welig tiert en er No-Go zones zijn, waar zelfs de politie zelfs liever niet naar toe gaat. Zo heb je ook Antwerpen maar zelfs op kleinere plekken, zoals Meulenberg in Houthalen, of afrekeningen binnen het drugmilieu in Genk (waar ze kinderen gaan ontvoeren ed) 't Wordt Hoog tijd dat er op hoog niveau eens prioriteit gaat gegeven worden aan dat soort zaken.
 • johan vankeirs

  2 jaar geleden
  Dit is dan de hoofdstad van ons land en van EU.Moeten wij daar nog fier op zijn.Waar is de goeie ouwe tijd.
 • jean garcet

  2 jaar geleden
  Belgie, de nieuwe Far West. Men schiet er maar op los.
 • Wim Wuytack

  2 jaar geleden
  Het wordt tijd dat ze die drugsbendes opkuisen, de politie wil wel, maar de magistraten laten ze terug vrij.,of geven belachelijk korte gevangenisstraffen.