BELGA
Volledig scherm
© BELGA

200-tal ouders protesteert aan Schaarbeekse school na mogelijke aanranding peuter

Een 200-tal mensen zijn deze ochtend samengekomen aan de Franstalige gemeenteschool École 1 in Schaarbeek om hun ongenoegen te uiten over de mogelijke aanranding van een 4-jarige meisje. De straat werd preventief afgesloten door de politie en de ouders schreeuwden om gerechtigheid.

13 reacties

 • Steven Moens

  2 jaar geleden
  De vraag of dat kleutertje heeft gebloed op school is bij verre niet zo belangrijk als achterhalen waar en wanneer de mogelijke verwondingen zijn veroorzaakt. In gevallen van sexueel misbruik van kinderen is de spreekwoordelijke viezerik in het park vaak eerder mythe dan werkelijkheid.
 • daniel daue

  2 jaar geleden
  @ mario tersago ik deel u mening
 • Carl Parker

  2 jaar geleden
  Reggie Meers: alle religies volgen wel nog de boekjes die zelfs voor de Middeleeuwen zijn geschreven.....
 • Vroomkes Jan

  2 jaar geleden
  menstruatiecyclus op die leeftijd zijn zeer zeldzaam, maar is mogelijk en hoeft niet iedere maand als cyclus te zijn, men spreek dan van spontane bloeding, maar zo als ik zeg, zeer zeldzaam.Af wachten is de boodschap van het onderzoek.
 • Frank Vandenbussche

  2 jaar geleden
  Tot zover een van de fundamentele westerse basiswaarde: men is onschuldig tot het tegendeel bewezen is. Ze geven toe dat ze niet weten wat er gebeurd is, maar toch eisen ze de sluiting van de school. Misschien zijn ze niet vertrouwd met de werking van het westers gerecht waar volksveroordeling en massahysterie niet in thuis horen? Denk dat men dringend de inburgeringscursussen moet bijstellen zodat nieuwe Belgen beseffen dat dat ze ook plichten hebben. Hun rechten kennen ze wel al grondig.
 1. Bodycambeelden tonen hoe agent zich 'vergist' van wapen en Daunte Wright fataal schot bezorgt
  Play

  Bodycam­beel­den tonen hoe agent zich 'vergist' van wapen en Daunte Wright fataal schot bezorgt

 2. Olifant wandelt op dooie gemak huis binnen
  Play

  Olifant wandelt op dooie gemak huis binnen