De politie kwam ter plaatse om de situatie onder controle te houden.
Volledig scherm
De politie kwam ter plaatse om de situatie onder controle te houden. © Baert Marc

200 boze ouders protesteren aan Schaarbeekse school na mogelijke aanranding kleuter

200 mensen hebben maandag betoogd voor gemeentelijke school nummer 1 in Schaarbeek. Ze vroegen duidelijkheid over het onderzoek naar een mogelijk geval van seksueel misbruik van een vierjarig meisje. “We staan hier voor de veiligheid van onze kinderen.”

23 reacties

 • Chris Devlaeminck

  2 jaar geleden
  Intussen bewezen dat al dat opgefokt gedoe voor niets was.
 • paul maene

  2 jaar geleden
  Eén persoon zou daar moeten staan en niet de hele meute! En al zeker niet op voorhand eisen stellen maar ja, van die soort zijn we het stilaan gewend! Als blijkt dat het waar is dient men inderdaad de schuldige te straffen maar een school sluiten is weer écht typisch!!!!!!
 • louis van hoeylandt

  2 jaar geleden
  het uitblijven van een verklaring maakt het alleen maar erger ..als ze nu nog niet weten wat er gebeurd is zullen ze het nooit weten ,en iets verzwijgen maakt het alleen maar erger ,ik lees hieronder al over pedofiel enz enz ..die lezen zeker meer dan ik ...en als dan is .is het wel in de school gebeurd ?
 • Eida Lam

  2 jaar geleden
  Blokkendoos 2.0 Bloed in het ondergoed kan evengoed aambeien of blaasontsteking zijn. Als er enkel bloed in het ondergoed zit maar verder geen genitale verwondingen dan kan je misbruik al op voorhand uitsluiten.
 • Figen Aras

  2 jaar geleden
  Als u kind met bebloed ondergoed thuis komt Zou ik jullie reactie wel eens willen zien
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"

 2. Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren
  Play

  Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren