Sinds de maatregelen in de strijd tegen de coronacrisis op 13 maart werden ingevoerd, heeft de politie Brussel-West in het totaal 5.977 processen-verbaal opgesteld.
Volledig scherm
Sinds de maatregelen in de strijd tegen de coronacrisis op 13 maart werden ingevoerd, heeft de politie Brussel-West in het totaal 5.977 processen-verbaal opgesteld. © Baert Marc

18 pv’s voor overtreden avondklok in politiezone Brussel-West

Sint-Jans-MolenbeekSinds de coronamaatregelen op 19 oktober opnieuw werden aangescherpt, heeft de lokale politie van de zone Brussel-West 265 overtredingen vastgesteld. “Afgelopen nacht werden, bij de verstrengde toepassing van de avondklok, 18 processen-verbaal opgesteld”, klinkt het bij de politie.

 1. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 2. Jean-Eric (56) fietst met ‘TreeBike’ van Brussel naar Rotterdam tegen kanker, na verlies van beide ouders
  PREMIUM
  Brussel/Elsene

  Jean-Eric (56) fietst met ‘TreeBike’ van Brussel naar Rotterdam tegen kanker, na verlies van beide ouders

  Drie jaar geleden besliste Jean-Eric Kies (56) om het over een andere boeg te gooien: hij verliet de modesector om TreeBike op te richten, een ‘bakfietsenmerk’ dat verschillende driewielers aanbiedt. Binnenkort fietst hij zelf met een van zijn bikes van Rotterdam naar Brussel voor het goede doel. Alle opbrengsten gaan naar de Stichting tegen Kanker, aangezien Jean-Eric beide ouders verloor aan de ziekte. “Ik heb veel naar mijn kinderen geluisterd.”
 1. Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers
  Play

  Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers

 2. Heb jij de kerstversiering van het Witte Huis al gezien?
  Play

  Heb jij de kerstver­sie­ring van het Witte Huis al gezien?