Marc Baert
Volledig scherm
© Marc Baert

137 Franstalige woonzorgcentra in Brussel krijgen binnenkort Nederlandse taallessen

Brussels GewestWelzijnsinstelling Iriscare slaat de handen in elkaar met het Huis van het Nederlands om een opleidingstraject uit te werken voor het Franstalig personeel in de 137 Brusselse woonzorgcentra die erkend en gefinancierd zijn door Iriscare. Dat maakt de rusthuiskoepel donderdag bekend. 

  1. Kunstenaar Wim Tellier dropt gigantisch beschermpak in Koning Boudewijnstadion: “Alsof hem niets kan overkomen, maar schijn bedriegt”
    Brussel

    Kunstenaar Wim Tellier dropt gigantisch bescherm­pak in Koning Boudewijn­sta­di­on: “Alsof hem niets kan overkomen, maar schijn bedriegt”

    Schijn bedriegt. Dat weet kunstenaar-fotograaf Wim Tellier als geen ander. Voor zijn nieuwste worp ‘Closer' dropte de creatieveling vandaag een gigantische installatie van een man in een beschermpak in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Maar binnenkort wordt de schijnbaar onaantastbare brandweerman overweldigd door moeder natuur. We namen een kijkje vanop 90 meter hoogte. “Denk maar aan hoe we corona aan het begin nog onderschat hebben. Wel, we weten hoe het is verlopen.