1.500 mensen voeren actie tegen verplichte vaccinatie van zorgpersoneel in Brussel

BrusselIn het centrum van Brussel is een manifestatie aan de gang van mensen die de verplichte vaccinatie van het zorgpersoneel hekelen. Bij aanvang waren zo'n 500-tal betogers aanwezig, maar dat zouden er nu, na een eerste telling, ongeveer 1500 zijn.

  1. Rookmelder en alerte buren voorkomen beginnende brand: “De hond van de bewoners was duidelijk opgelucht dat we hem konden bevrijden”
    Sint-Agatha-Berchem

    Rookmelder en alerte buren voorkomen beginnende brand: “De hond van de bewoners was duidelijk opgelucht dat we hem konden bevrijden”

    De Brusselse brandweerdienst heeft deze morgen een interventie gehad in een appartement dichtbij het Jean Monnetpark in Sint-Agatha-Berchem. Daar ging een brandalarm af en alerte buren hadden de hulpdiensten gewaarschuwd. Eenmaal ter plaatse bleek er inderdaad een brandgeur te zijn, maar de brandweer kon gelukkig het ontstaan van een echte brand op tijd vermijden. Bovendien haalden ze de hond van de bewoners, die op dat moment alleen was in het appartement, uit de benarde situatie.