Stijn Dewitte werd na de derby slachtoffer van zinloos geweld
Volledig scherm
PREMIUM
Stijn Dewitte werd na de derby slachtoffer van zinloos geweld © rv

“Zo’n laffe aanval, alleen omdat ik een groen-zwarte sjaal droeg?”: Stijn (23) loopt na Brugse derby breuken in het gezicht op

Brugge“Ze bléven maar op mijn hoofd schoppen”, zucht Stijn Dewitte (23). Zijn oogkas is gebroken, net zoals zijn neus en kaak. Maar behalve de fysieke pijn blijft de Cercle-supporter met veel vragen achter. De jongeman werd vrijdagavond na de derby tegen Club Brugge langs achter aangevallen. “Net op het moment dat ik dacht dat we ‘veilig’ waren, gebeurde het.”

 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.
 2. STRAFPLEITERS. Pieterjan Dens (32) stond nabestaanden bij op proces rond gruwelijke campingmoord: “Sinds ik vader ben, neem ik zo’n dossiers vaker mee naar huis”
  PREMIUM
  Brugge

  STRAFPLEI­TERS. Pieterjan Dens (32) stond nabestaan­den bij op proces rond gruwelijke camping­moord: “Sinds ik vader ben, neem ik zo’n dossiers vaker mee naar huis”

  Advocaat Pieterjan Dens (32) zweert bij een strak pak als hij door de gangen van het gerechtsgebouw loopt. Met zijn voorliefde voor sigaren, whisky en wijn lijkt de Zedelgemnaar het clichébeeld van de strafpleiter volledig te bevestigen. Maar achter de advocaat schuilt ook een gevoelige vader. Een vader die met de campingmoord wellicht de gruwelijkste zaak uit zijn carrière achter de rug heeft. “In mijn sigarenclub kan ik letterlijk en figuurlijk stoom afblazen.” Een gesprek met de ‘coming man’ aan de Brugse balie.