Uit 'Bonnie&Clyde Copycats': een gangster hangt uit het dakraam van een Mercedes op de Unesco-rotonde.
Volledig scherm
Uit 'Bonnie&Clyde Copycats': een gangster hangt uit het dakraam van een Mercedes op de Unesco-rotonde. © Bart Huysentruyt

Zoals 'In Bruges', mét achtervolging in centrum

BRUGGEHet Brugse cinemakoppel Bo en Gustavo Catilina lanceert vanavond in De Dijk 'Bonnie&Clyde Copycats'. De langspeelfilm speelt zich af in Brugge, mét achtervolgingsscène in de binnenstad. Ook een tweede prent van het koppel, 'Direction Lourdes', gaat vanavond in avant-première.

  1. VTI in Brugge sluit, 1.200 leerlingen schakelen over op afstandsonderwijs: “Als je geen leerkrachten meer hebt, houdt het op”
    Brugge

    VTI in Brugge sluit, 1.200 leerlingen schakelen over op afstandson­der­wijs: “Als je geen leerkrach­ten meer hebt, houdt het op”

    Het VTI in Brugge schakelt vanaf donderdag volledig over op afstandsonderwijs. Door de grote uitval onder leerkrachten en leerlingen was het niet meer werkbaar om op een normale manier les te geven. “Er was al meer studie dan effectief les, maar nu hebben we zelfs geen leerkrachten meer om die studie te begeleiden”, zegt directeur Jos Loridan.