Karel Hessels, Geert Van Hecke en Ward Devriese, enkele van de Brugse horecabazen die we aan het woord lieten
Volledig scherm
PREMIUM
Karel Hessels, Geert Van Hecke en Ward Devriese, enkele van de Brugse horecabazen die we aan het woord lieten © Benny Proot

Zo reageert Brugse horeca op strengere maatregelen: “Een leeg restaurant door corona-annulaties? Dan weet je het wel ..."

BruggeEen verplichte sluiting om 23 uur, maximum zes personen aan één tafel en het nachtleven gaat volledig op de schop. De horeca is opnieuw het grootste slachtoffer van de verstrengde maatregelen. Maar opgeven? Neen, dat willen de Brugse horecamensen niet doen. Wij hoorden rond in (dans)cafés en restaurants. “Je weet nú al dat het langer dan drie weken zal duren. De vraag is: wanneer stopt deze miserie?" 

  1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
    Hardware Info

    Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

    De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.