Twee mannen doen een dutje aan de Sint-Donaaskerk.
Volledig scherm
Twee mannen doen een dutje aan de Sint-Donaaskerk. © Mathias Mariën

Zeebrugge is inbraken beu, inwoners willen heft in eigen handen nemen tegen illegalen. "Doet dat niet", vraagt politie

De inwoners van Zeebrugge maken zich grote zorgen over het stijgende aantal inbraken in auto's en mobilhomes. "Het werk van transmigranten. Tijd om het heft in eigen handen te nemen", klinkt het steeds luider. Bij de politie van Brugge roepen ze op tot kalmte. "Als mensen iets verdachts zien, moeten ze eerst ons bellen."

 1. Twee dagen na explosie denkt Pol (68) al terug aan heropening van danscafé, vrouw en schoonzus buiten levensgevaar: “Belangrijkste is dat iedereen nog leeft”
  Zuienkerke

  Twee dagen na explosie denkt Pol (68) al terug aan heropening van danscafé, vrouw en schoonzus buiten levensge­vaar: “Belang­rijk­ste is dat iedereen nog leeft”

  De twee vrouwen die maandagochtend zwaargewond raakten bij een explosie in Zuienkerke, zijn buiten levensgevaar. Dat zegt Pol De Schepper (68), de uitbater van De Schuure. De man lag te slapen toen de verwarmingsketel ontplofte en beseft dat hij samen met zijn vrouw en schoonzus aan de dood is ontsnapt. Over één zaak is hij alleszins duidelijk: hij wil de danstaverne sowieso weer openen.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.