Marc Van Gijsegem (58) en echtgenote Marianne (62) staan met hun camper vlak naast het parcours
Volledig scherm
PREMIUM
Marc Van Gijsegem (58) en echtgenote Marianne (62) staan met hun camper vlak naast het parcours © Benny Proot

Wie koers zegt, zegt mobilhomes. Tientallen mensen logeerden óp het parcours tussen Knokke en Brugge: “Een WK in eigen land, dat wil je toch niet missen?”

Brugge/Damme/Knokke-HeistZeker zijn van het beste plaatsje langs het WK-parcours? Dan blijf je er overnachten. Zo dachten tientallen mensen die in de loop van vrijdag en zaterdag met hun camper toestroomden langs het parcours. Vervelen deden ze zich niet. De ene speelde gezelschapsspelletjes, de andere ging meteen voor het aperitief. Wij gingen de sfeer opsnuiven. “Voor jou ook een pastis? Je mag hé!”

  1. Politieman Hans (55) schrijft eerste misdaadroman en droomt van meer: “Aspe is ook met een eerste boek begonnen. Wat hij kon, kan ik misschien ook”
    PREMIUM
    Knokke-Heist

    Politieman Hans (55) schrijft eerste misdaadro­man en droomt van meer: “Aspe is ook met een eerste boek begonnen. Wat hij kon, kan ik misschien ook”

    Is de nieuwe Aspe geboren? Rechercheur Hans (55) droomt alvast van een even succesvolle carrière. De vijftiger is al 17 jaar aan de slag bij de politiezone Damme/Knokke-Heist en brengt nu een eigen misdaadroman op de markt. Hij schreef het boek helemaal zelf en combineerde zijn eigen levensverhaal met fantasierijke hersenspinsels. “Het begin van een lange reeks? Waarom niet? Ik kan het toch proberen?”