Archiefbeeld van de werken op de Expresweg.
Volledig scherm
Archiefbeeld van de werken op de Expresweg. © Benny Proot

Werken op Expresweg veroorzaken fileleed rond Brugge

BruggeGeduld, dat moest je dinsdagochtend hebben als je Brugge wou binnenrijden. Op bepaalde momenten was het tot 45 minuten aanschuiven. Dat komt door een nieuwe fase die is gestart van de werken op de Expresweg. 

  1. STRAFPLEITERS. Pieterjan Dens (32) stond nabestaanden bij op proces rond gruwelijke campingmoord: “Sinds ik vader ben, neem ik zo’n dossiers vaker mee naar huis”
    PREMIUM
    Brugge

    STRAFPLEI­TERS. Pieterjan Dens (32) stond nabestaan­den bij op proces rond gruwelijke camping­moord: “Sinds ik vader ben, neem ik zo’n dossiers vaker mee naar huis”

    Advocaat Pieterjan Dens (32) zweert bij een strak pak als hij door de gangen van het gerechtsgebouw loopt. Met zijn voorliefde voor sigaren, whisky en wijn lijkt de Zedelgemnaar het clichébeeld van de strafpleiter volledig te bevestigen. Maar achter de advocaat schuilt ook een gevoelige vader. Een vader die met de campingmoord wellicht de gruwelijkste zaak uit zijn carrière achter de rug heeft. “In mijn sigarenclub kan ik letterlijk en figuurlijk stoom afblazen.” Een gesprek met de ‘coming man’ aan de Brugse balie.