Komt er een EK-fandorp in Brugge? Mogelijk wel, maar alvast niet met duizenden toeschouwers.
Volledig scherm
Komt er een EK-fandorp in Brugge? Mogelijk wel, maar alvast niet met duizenden toeschouwers. © Benny Proot

Wel of geen Rode Duivels-fandorp in Brugge? Burgemeester en politie overleggen

BruggeEr valt binnen de week een beslissing over een Rode Duivels-fandorp in Brugge. De soepelere coronamaatregelen maken misschien meer mogelijk.

 1. De Triënnale in Brugge kan je nu ook...proeven: 28 horecazaken langs kunstenparcours pakken uit met ontbijt, drankje en zelfs picknickmand
  Brugge

  De Triënnale in Brugge kan je nu ook...proeven: 28 horecaza­ken langs kunstenpar­cours pakken uit met ontbijt, drankje en zelfs picknick­mand

  De derde Triënnale in Brugge staat niet alleen in het teken van de 13 openluchtkunstwerken die je er kan bewonderen. Onderweg bieden liefst 28 horecazaken, Triënnale Ambassadeurs, een hapje of drankje aan in teken van het kunstenparcours. Ze pakken uit met picknickmanden, gerechten, ontbijtpakketten en biertjes. “Dit geeft extra uitstraling aan onze zaak”, zegt Joannes Logghe van Bar Boutique.
 2. Kinepolis Brugge maakt zich op voor heropening: “Dat mensen weer popcorn kunnen bestellen, maakt dag en nacht verschil”
  Brugge

  Kinepolis Brugge maakt zich op voor heropening: “Dat mensen weer popcorn kunnen bestellen, maakt dag en nacht verschil”

  Filmliefhebbers maken zich klaar voor de grote heropening van de cinema’s in Vlaanderen. In Kinepolis Brugge vonden dinsdag de laatste voorbereidingen plaats voor de grote opening op woensdag. Ramen werden gelapt, de shop bevoorraad en de looplijnen aangebracht. “Veel mensen hebben hiernaar verlangd. Dat merken we aan de reservaties”, zegt verantwoordelijke Ward Steeman.