Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Jan De Meuleneir/Photonews

Waggelwaterstraat drie nachten afgesloten door afbraak hoogspanningslijn

BruggeElia start met de afbraak van een hoogspanningslijn aan de Waggelwaterstraat in Brugge. Dit gebeurt van 1 tot 4 februari. De werken gebeuren telkens ’s nachts tussen 22 en 6 uur. 

 1. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
  Livios

  “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.
 2. ANALYSE. Politicoloog laat zijn licht schijnen op naamswijziging van twee politieke partijen in Brugge: “Duidelijk dat ze vooral voor lokale verhaal gaan”
  PREMIUM

  ANALYSE. Politico­loog laat zijn licht schijnen op naamswijzi­ging van twee politieke partijen in Brugge: “Duidelijk dat ze vooral voor lokale verhaal gaan”

  Zeg niet CD&V, maar ‘Brugse cd&v’ en al zeker niet Open Vld Plus, want die partij heet op het stembriefje in 2024 ‘VOOR BRUGGE’. “Net zoals onze inwoners zijn we trots op het karakter van onze stad. De term ‘Brugge’ is een kwaliteitslabel”, klinkt het. Politicoloog Herwig Reynaert legt uit wat volgens hem de belangrijkste redenen zijn voor die naamsveranderingen.
  Brugge