Jan Van Maele
Volledig scherm
© Jan Van Maele

Wagen eindigt tegen verkeerslicht na ongeval in Brugge

BruggeIn de Havenstraat in Brugge gebeurde maandagochtend rond 8 uur een verkeersongeval met twee voertuigen.

 1. Senna Miangue definitief van Cagliari naar Cercle Brugge tot 2025: “Zoveel vertrouwen voelen, dat is echt zalig”
  voetbal jupiler pro league

  Senna Miangue definitief van Cagliari naar Cercle Brugge tot 2025: “Zoveel vertrouwen voelen, dat is echt zalig”

  Hij kon bij Cercle Brugge de trainingen meteen hervatten omdat zijn huurcontract bij Cagliari nog tot eind deze maand liep, maar een verlengd verblijf van Senna Miangue bij Cercle Brugge zat er aan te komen en werd gisteren geofficialiseerd. De 25-jarige linkerverdediger wordt door groen-zwart definitief overgenomen van de Sardijnse club. Hij tekende een contract tot 2025. “Dit motiveert me om komend seizoen nóg beter te presteren”, maakt de Congolese Antwerpenaar zich sterk.
 2. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 3. Lokale wolkbreuk zorgt voor waterellende in Oostkamp: “We durfden onze deur niet openen, maar het water buitenhouden was onmogelijk”
  Play
  Oostkamp

  Lokale wolkbreuk zorgt voor waterellen­de in Oostkamp: “We durfden onze deur niet openen, maar het water buitenhou­den was onmogelijk”

  Een korte, maar zeer krachtige wolkbreuk heeft vrijdagavond voor heel wat waterellende gezorgd in het centrum van Oostkamp. Op twintig minuten tijd viel er 45 liter water. “Zeer uitzonderlijk”, zegt burgemeester Jan De Keyser. “Het was bovendien zeer lokaal. In een deelgemeente even verderop was er niks van overlast.” In de Emiel Welvaertstraat vloekten ze het hardst. Daar liep het water enkele huizen binnen.