Een vol Minnewaterpark en dat drie dagen lang? Dan verwachten ze straks tot 30.000 toeschouwers in Brugge. Op de foto: het Cactusfestival in 2019.
Volledig scherm
PREMIUM
Een vol Minnewaterpark en dat drie dagen lang? Dan verwachten ze straks tot 30.000 toeschouwers in Brugge. Op de foto: het Cactusfestival in 2019. © Proot

Waarom het 39ste Cactusfestival een knaller wordt: “We zijn héél blij, ja. En toch is de puzzel steeds moeilijker te leggen”

BruggeMet Live Is Live en Feest in ‘t Park is het Brugse festivalseizoen stevig op gang getrokken. Straks is het de beurt aan de grootste van allemaal: het 39ste Cactusfestival. “Als er nieuwkomers op de kalender bijkomen, staan we daar met belangstelling naar te kijken”, zegt Patrick Keersebilck, die met zijn organisatie voor een aantal cruciale maanden staat.

  1. Horecaondernemer Dirk Van Den Bossche (66) neemt ook hotel-restaurant Pergola Kaffee over: “Een investering is altijd een risico, zeker in deze tijden”
    PREMIUM
    Brugge

    Horecaon­der­ne­mer Dirk Van Den Bossche (66) neemt ook ho­tel-restaurant Pergola Kaffee over: “Een investe­ring is altijd een risico, zeker in deze tijden”

    Horecaondernemer Dirk Van Den Bossche (66) heeft met hotel-restaurant Pergola Kaffee een nieuwe horecazaak aan zijn toeristisch imperium in Brugge toegevoegd. De knappe zaak langs de Brugse reien telt acht kamers. Van Den Bossche wil binnenkort ook het restaurant weer gaan uitbaten. “Corona was een wake up-call voor Brugge: wij hoeven geen toeristen te weren of selecteren”, meent hij.