Maak kennis met Sem, het tweede zoontje van Mathijs Goderis en Sanne Doms.
Volledig scherm
Maak kennis met Sem, het tweede zoontje van Mathijs Goderis en Sanne Doms. © Instagram

Waarnemend burgemeester Mathijs Goderis verwelkomt tweede zoontje Sem

BruggeIn het AZ Sint-Jan in Brugge is waarnemend burgemeester Mathijs Goderis (Vooruit) afgelopen weekend voor de tweede keer vader geworden. Dat maakte hij bekend via de sociale media.

 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Na 30 jaar heeft restaurant Pieter Pourbus nieuwe uitbaters: “Spannend, zo'n eigen zaak. Maar we kennen het klappen van de zweep”
  PREMIUM
  Brugge

  Na 30 jaar heeft restaurant Pieter Pourbus nieuwe uitbaters: “Spannend, zo'n eigen zaak. Maar we kennen het klappen van de zweep”

  Pieter Pourbus, het gezellige Brugse restaurant, heeft na dertig jaar nieuwe uitbaters. Op donderdag 7 oktober heropenen Johan De Cock en Sophie Coppieters de bekende zaak volgens de beproefde formule. “Wat goed is, moet je niet zo nodig willen veranderen”, zeggen ze. “Toch hopen we niet alleen vaste klanten, maar ook een nieuw publiek aan te spreken.”