De beklaagde spuwde in het gezicht van een Brugse politieagent.
Volledig scherm
De beklaagde spuwde in het gezicht van een Brugse politieagent. © Benny Proot

Voorwaardelijke celstraf voor dertiger die agent in het gezicht spuwt: “Hij zei dat ze niet wisten met wie ze te doen hadden”

BruggeEen 32-jarige Bruggeling is veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van 8 maanden. V.V. spuwde in volle coronacrisis een agent in het gezicht. Het was de vader van de dertiger die de hulpdiensten had verwittigd, nadat zijn zoon dronken was thuisgekomen.

 1. Hier komen straks 143 vrachtwagens per dag steenbrokken dumpen: provincie geeft - tegen alle verwachtingen in - vergunning aan betonbedrijf
  Brugge

  Hier komen straks 143 vrachtwa­gens per dag steenbrok­ken dumpen: provincie geeft - tegen alle verwachtin­gen in - vergunning aan betonbe­drijf

  Tegen alle verwachtingen in heeft de provincie een vergunning verleend voor een nieuwe vestiging van de betoncentrale Top-Mix in de achterhaven van Zeebrugge. De aanvraag stootte eerder al op protest van de stad en de vzw Groen. “Hier elke dag 143 vrachtwagens zien toekomen nabij onze rustige polderdorpen is gewoon geen goed idee", vindt schepen Franky Demon. De stad stapt naar de Raad voor Vergunningsbetwistingen.
 1. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven

 2. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo