Vooruit schenkt een cheque van 1.800 euro aan vzw Enchante
Volledig scherm
Vooruit schenkt een cheque van 1.800 euro aan vzw Enchante © BHT

Vooruit schenkt 1.800 euro aan organisatie achter Brood(doos)nodig

BruggeTijdens de nieuwjaarsreceptie in de Oda Rooftop Bar in de Steenstraat is vrijdagavond een cheque van 1.800 euro uitgereikt aan vzw Enchanté van Brood(doos)nodig.

 1. Moeder van bedreigde jongen (13) in Brugge doet verhaal: “Die beelden zomaar herkenbaar op sociale media plaatsen? Dat lost niks op”
  PREMIUM

  Moeder van bedreigde jongen (13) in Brugge doet verhaal: “Die beelden zomaar herkenbaar op sociale media plaatsen? Dat lost niks op”

  “De feiten gebeurden op klaarlichte dag in de drukste straat van Brugge. En niemand greep in. Neen, dat begrijp ik niet.” De mama van de 13-jarige jongen die met een mes werd bedreigd in Brugge, doet voor het eerst haar verhaal. Op vraag van haar zoon stapte ze niet naar de politie. “Zowel voor het slachtoffer als voor de dader vragen we om van zo’n zaken wél steeds aangifte te doen", zegt korpschef Dirk Van Nuffel. Een situatieschets van wat nu precies gebeurde in Brugge.
  Brugge
 2. BINNENKIJKEN. Dit is het allernieuwste schoolgebouw in het centrum van Brugge: “Dit is véél meer dan een school, heel de buurt profiteert mee”
  PREMIUM

  BINNENKIJ­KEN. Dit is het allernieuw­ste schoolge­bouw in het centrum van Brugge: “Dit is véél meer dan een school, heel de buurt profiteert mee”

  Na de paasvakantie nemen meer dan 800 leerlingen hun intrek in het nieuwe schoolgebouw van het Sint-Andreasinstituut langs de Jakobinessenstraat in hartje Brugge. Van kleuters tot middelbare schoolstudenten: ze krijgen er allemaal een plaats. Het project had veel voeten in de aarde, maar het resultaat mag gezien worden. Wij loodsen u mee doorheen het gebouw.
  Brugge