Thomas Renier en Alexia Quintens palmen het pand van Viva Sara Kaffee in.
Volledig scherm
Thomas Renier en Alexia Quintens palmen het pand van Viva Sara Kaffee in. © Benny Proot

Viva Sara is overgenomen en verandert in Kaffee Kamiel: “Hip en trendy in het Zilverpand”

Waar onlangs Viva Sara Kaffee in het Zilverpand de deuren sloot, opent op maandag 16 december Kaffee Kamiel. “We waren op zoek naar een nieuwe uitdaging en vonden die naast onze deur”, zeggen Thomas Renier (31) en Alexia Quintens (30), die iets verderop ook brasserie Matin Midi uitbaten. De keuken van Matin Midi is eerder klassiek, die van Kaffee Kamiel wordt hip en trendy.

0 reacties

 1. Rapport van Ventilus-intendant hakt geen knopen door: juridische risico’s verbonden aan beide opties
  PREMIUM
  West-Vlaanderen

  Rapport van Ventilus-intendant hakt geen knopen door: juridische risico’s verbonden aan beide opties

  In het definitieve rapport van Ventilus-intendant Guy Vloebergh, dat hij halfweg maart overmaakte aan de Vlaamse regering, staat geen duidelijke voorkeur voor een bovengrondse dan wel een ondergrondse lijn. Over de inhoud van het rapport werd nog niet gecommuniceerd, maar het document zou wel circuleren in regeringskringen. Dat schrijft De Tijd. Verwacht wordt dat de Vlaamse regering in de komende weken de knoop doorhakt.
 2. REPORTAGE. Op bezoek in Neverland, de grootste hobbywinkel in zijn soort in Vlaanderen: “Het kan niet dat je tussen onze 100.000 unieke artikelen je goesting niet vindt”
  PREMIUM
  Brugge

  REPORTAGE. Op bezoek in Neverland, de grootste hobbywin­kel in zijn soort in Vlaanderen: “Het kan niet dat je tussen onze 100.000 unieke artikelen je goesting niet vindt”

  Je waant jezelf een beetje Peter Pan als je de nieuwe uitvalsbasis van Neverland in Brugge binnenwandelt. De hobbyzaak is vier keer groter geworden op haar nieuwe locatie langs de Blankenbergse Steenweg. Van wol tot verf, miniatuurgames, modelbouw of puzzels: geen artikel ontbreekt. Van over heel Vlaanderen weten ze de weg naar deze winkel. “Amper 15 procent van onze klanten komt uit Brugge", zegt Kristof Verbrugghe.