Gespecialiseerde eenheden van de federale politie vielen op dinsdag 19 juli 2022 langs de Schoolstraat in Izegem binnen in de flat op de bovenste verdieping van een appartementsgebouw waar in de uren voordien een jongeman werd gegijzeld en zwaar afgeranseld.
Volledig scherm
Gespecialiseerde eenheden van de federale politie vielen op dinsdag 19 juli 2022 langs de Schoolstraat in Izegem binnen in de flat op de bovenste verdieping van een appartementsgebouw waar in de uren voordien een jongeman werd gegijzeld en zwaar afgeranseld. © Hans Verbeke

Vier twintigers in cel na gijzeling in centrum van Izegem: "Plots krioelde het hier van de politiemensen”

Izegem/BruggeVier twintigers zitten in de cel op verdenking van gijzeling. Zij namen maandagnacht een jongeman vanuit een woning in Brugge onder dwang mee. Ze staken hem in een wagen en reden naar een appartement in Izegem. Daar zou het slachtoffer vastgebonden en zwaar afgeranseld zijn. Hij kon echter zelf ontsnappen, waarna de politie op het appartement binnen viel. 

  1. Brugs koppel hoopt na verwoestende brand terug te keren naar oude woning: “Alle steun is naar onze kinderen gegaan”
    PREMIUM
    Brugge

    Brugs koppel hoopt na verwoesten­de brand terug te keren naar oude woning: “Alle steun is naar onze kinderen gegaan”

    Eén maand nadat Michael Claeys (36) en Lindsey Van de Walle (31) een groot deel van hun bezittingen verloren bij een zware woningbrand in Brugge, heeft het koppel samen met hun vier kinderen een nieuw, tijdelijk onderkomen gevonden. Terugkeren naar hun oude woning is niet meteen aan de orde: de herstellingswerken kunnen tot een jaar duren. In de tussentijd trekt het gezin zich op aan de vele steunbetuigingen. “Alles is naar onze kinderen gegaan", zegt Michael.