Wouter De Witte en Laura Descheemaeker, al jaren fan van de middeleeuwen, kussen intens op de Markt.
Volledig scherm
Wouter De Witte en Laura Descheemaeker, al jaren fan van de middeleeuwen, kussen intens op de Markt. © Maaike De Witte

VIDEO. Romantischer wordt een aanzoek niet: Wouter vraagt zijn Laura ten huwelijk in hartje Brugge met middeleeuws toneelstuk

Over romantiek gesproken: Wouter De Witte (29) heeft zijn vriendin Laura Descheemaecker (27) ten huwelijk gevraagd in hartje Brugge, verkleed als ridder én tijdens een middeleeuws toneelstuk. “Neen, zo’n aanzoek had ik nooit verwacht", glimlacht Laura. “En dan moet je weten dat ik vlak voordien eigenlijk naar huis wou, omdat ons zoontje ziek was.” 

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 2. Triatlon Vlaanderen lanceert nieuw regelmatigheidscriterium crossduatlon: “Sporters weer perspectief bieden”
  CROSSDUATLON

  Triatlon Vlaanderen lanceert nieuw regelmatig­heids­cri­te­ri­um crossdu­atlon: “Sporters weer perspec­tief bieden”

  De Vlaamse triatlon- en duatlonfederatie Triatlon Vlaanderen heeft een nieuw regelmatigheidscriterium crossduatlon aangekondigd voor 2021. Wie aan minstens drie van de vijf wedstrijden in het voorjaar deelneemt, komt in aanmerking voor het eindklassement en wordt uitgenodigd voor een slotfeest eind 2021. Bovenop de bestaande organisaties in Retie, Westrozebeke en Hofstade komen er met Zeebrugge en Gent twee nieuwe wedstrijden bij. “Wij willen sporters opnieuw perspectief bieden”, klinkt het bij de organisatoren.
 1. Australische kat wint duel met kleine python
  Play

  Australi­sche kat wint duel met kleine python

 2. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas