"Lekker warm hier", postte de man vanuit Ibiza.
Volledig scherm
PREMIUM
"Lekker warm hier", postte de man vanuit Ibiza. © Getty Images/RV

Veroordeelde pedofiel vlucht net na uitspraak naar Ibiza: “Hier kan ik mijn beroep beter voorbereiden dan in de gevangenis”

Een hardleerse pedofiel uit Brugge zit momenteel op Ibiza. En dat terwijl hij eigenlijk in een gevangenis in ons land zou moeten zitten. Hij werd vrijdag veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes jaar en het openbaar ministerie wou hem meteen laten opsluiten. De politie trof hem bovendien thuis niet aan, maar twee dagen later postte hij plots een tekstje op sociale media vanuit… Ibiza. En dat probeert hij zowaar zelf te verantwoorden.

  1. Verwarde vandaal (25) richt heel wat schade aan rond Jan Breydelstadion: “Zelfs toen conciërge hem betrapte, bleef hij doorgaan”
    Brugge

    Verwarde vandaal (25) richt heel wat schade aan rond Jan Breydelsta­di­on: “Zelfs toen conciërge hem betrapte, bleef hij doorgaan”

    Een 25-jarige Bruggeling heeft dinsdagnacht lelijk huisgehouden op de site van het Jan Breydelstadion. De twintiger richtte een ravage aan en liet zich zelfs niet afschrikken toen de conciërge van Cercle Brugge hem betrapte. Zowel aan groen-zwarte als aan blauw-zwarte zijde bracht hij vernielingen aan. De politie kon hem uiteindelijk klissen, al bleek een verhoor niet meteen mogelijk. “We betreuren dit enorm”, klinkt het bij beide Brugse ploegen.