Klaas Lannoy en Roel Van Eyghen van Urban Hunt
Volledig scherm
PREMIUM
Klaas Lannoy en Roel Van Eyghen van Urban Hunt © Benny Proot

Verken Brugge met gloednieuw stadsspel Urban Hunt: “De koffiezet-award gaat naar het team dat het langst heeft getalmd tussen twee opdrachten”

BruggeEen creatieve speurtocht door Brugge. Zo noemen Klaas Lannoy en Roel Vaneyghen hun stadsspel Urban Hunt. Eerder ontwikkelden de Ieperlingen het spel al voor hun thuisstad en voor Gent. Nu is er dus een Brugse versie. “Natuurlijk passeer je langs de belangrijkste hotspots in Brugge, maar het is geen historisch spel”, zeggen ze.

  1. Maak kennis met de definitieve toekomst van de Sint-Godelieveabdij: “Chefs van nu laten je proeven van eeuwenoude gerechten”
    PREMIUM
    Brugge

    Maak kennis met de definitie­ve toekomst van de Sint-Godelieve­ab­dij: “Chefs van nu laten je proeven van eeuwenoude gerechten”

    Toerisme Vlaanderen heeft de definitieve plannen voor de Sint-Godelieveabdij in hartje Brugge klaar. Na meer dan 5.000 suggesties is een keuze gemaakt. Opvallend: het publiek wil geen traditionele B&B of commerciële horecazaak, maar heeft een andere invulling op het oog, die de abdij in ere houdt. Ondernemers die iets in de mogelijkheden zien, mogen zich melden.