Charlotte Corveleyn specialiseerde zich de laatste maanden in veganistisch ijs.
Volledig scherm
Charlotte Corveleyn specialiseerde zich de laatste maanden in veganistisch ijs. © Jan Van Maele

Vegan restaurant De Brugsche Tafel houdt er na negen jaar definitief mee op

BruggeHet zat er al een tijdje aan te komen en nu is het ook definitief: het Brugse vegan restaurant De Brugsche Tafel sluit eind deze maand definitief de deuren. 

 1. Van Venetiaans Carnaval tot een huiskamerfestival: onze vijf weekendtips in Brugge en aan de kust
  PREMIUM
  Kust

  Van Venetiaans Carnaval tot een huiskamer­fes­ti­val: onze vijf weekend­tips in Brugge en aan de kust

  Nog geen plannen voor het weekend van 4 en 5 februari? Wij helpen je die graag maken. Want zowel zaterdag als zondag is er voor jong en oud heel wat te beleven in Brugge en aan de kust. Zo kan je in de Brugse binnenstad ontdekken waarom de stad zijn bijnaam van ‘Venetië van het Noorden’ niet gestolen heeft tijdens het Venetiaans Carnaval. Of wat te denken van een huiskamervoorstelling in Oostende? Vijf weekendtips op een rij.
 2. Bruggeling (42) zit al vier jaar onschuldig in Cambodjaanse cel en krijgt levenslang: “Door één leugen en een schijnproces. Onbegrijpelijk”
  Play
  PREMIUM
  Brugge

  Bruggeling (42) zit al vier jaar onschuldig in Cambodjaan­se cel en krijgt levenslang: “Door één leugen en een schijnpro­ces. Onbegrijpe­lijk”

  Al meer dan vier jaar zit Bruggeling Tanguy Taller (42) opgesloten in een Cambodjaanse cel. Onschuldig, bevestigde de man die hem aanvankelijk aanwees als opdrachtgever van drugssmokkel zélf in een schriftelijke verklaring. Alleen overleed die kroongetuige. Getuigen op een proces kon hij niet meer. En dus kreeg Tanguy zopas te horen dat zijn levenslange celstraf wordt bevestigd. Een reconstructie.