Camera's moeten de aanhoudende overlast in de nieuwe woonwijk stoppen.
Volledig scherm
PREMIUM
Camera's moeten de aanhoudende overlast in de nieuwe woonwijk stoppen. © Jan Van Maele

Vandalen teisteren nieuwe woonwijk in Brugge: “Ze hielden zelfs al feestje in appartement”

BruggeEen gloednieuwe woonwijk in Brugge met zicht op de polders wordt geconfronteerd met overlast. Vandalen richten er al weken schade aan en lopen er over de daken. Camera’s moeten nu een oplossing bieden. “We willen een duidelijk signaal geven dat dergelijke zaken absoluut niet kunnen”, zegt voorzitter Franky Demon van de huisvestingsmaatschappij. 

 1. Hier plannen Hilde Crevits, Dominique Persoone en anderen terrasje: “Een fris getapte pint, waar het schuim van afdruipt, dat heb ik zo gemist”
  PREMIUM
  Brugge/Damme/Torhout

  Hier plannen Hilde Crevits, Dominique Persoone en anderen terrasje: “Een fris getapte pint, waar het schuim van afdruipt, dat heb ik zo gemist”

  Iedereen snakt naar de heropening van de horecaterrassen. Dat moet je ook deze bekende streekgenoten niet vertellen. Zij hunkeren naar die eerste pint of die snelle lunch, met de voetjes onder tafel. Benieuwd welk terras zij verkiezen? Ontdek het hier. Onze Brugse ex-Miss Belgiës Romanie Schotte en Cilou Annys hebben alvast, zonder het van elkaar te weten, hetzelfde adresje op het oog. Ontdek hier nog meer bekende Vlamingen en hun favoriete adresjes.
 1. Franse bulldog met gevoel voor ritme gaat los op Thaise muziek
  Play

  Franse bulldog met gevoel voor ritme gaat los op Thaise muziek

 2. Elke zomerdag lopen 50 kindjes verloren aan de kust, waaronder deze twee
  Play
  Helden van Hier: De Kust

  Elke zomerdag lopen 50 kindjes verloren aan de kust, waaronder deze twee