Schuimwijn proeven (l.) en je eigen beats maken (r.). (Illustratiebeelden)
Volledig scherm
PREMIUM
Schuimwijn proeven (l.) en je eigen beats maken (r.). (Illustratiebeelden) © Steven Richardson/Photo News

Van schuimwijn proeven tot beats maken: 8 workshops om de winter door te komen in Brugge en aan de kust

Brugge/KustDe winter, je associeert het meteen met koude wind en binnenblijven onder een warm deken. Maar er valt heel wat meer te beleven dan in de zetel hangen en Netflix kijken. Workshops volgen bijvoorbeeld! Wij kozen acht leuke winterworkshops uit in Brugge en aan de kust.

 1. CD&V Brugge trekt naar de verkiezingen onder de naam ‘Brugse cd&v - lijst burgemeester’: “We willen onze vorige score van 32% nog overtreffen”
  PREMIUM

  CD&V Brugge trekt naar de verkiezin­gen onder de naam ‘Brugse cd&v - lijst burgemees­ter’: “We willen onze vorige score van 32% nog overtref­fen”

  De Brugse CD&V trekt in oktober 2024 naar de kiezer onder de naam ‘Brugse cd&v - lijst burgemeester’. Dat maakte Dirk De fauw zaterdagavond bekend. De tegenvallende scores van zijn partij op Vlaams niveau in de opiniepeilingen schrikken hem niet af. “We hadden zes jaar terug 32,6% in Brugge en ik geloof dat we nog beter kunnen scoren.” En wil hij doorgaan met de huidige coalitie?
  Brugge
 2. 
Chez Albert opent nieuwe vestiging in centrum van Brugge: “De toeristen zijn echt dol op onze wafels”
  PREMIUM

  Chez Albert opent nieuwe vestiging in centrum van Brugge: “De toeristen zijn echt dol op onze wafels”

  Het begon in september 2011. Bruggeling Bert Vanaudenaerde (40) kocht een pand in de Breidelstraat en besliste om via raamverkoop wafels aan te bieden op autoloze zondag. Dat bleek meteen een schot in de roos en zo werd Chez Albert geboren. Ondertussen blijft het succesverhaal voortduren want in juni opent Bert zijn derde wafelzaak in het hartje van Brugge. Hoe verklaart hij zelf het succes van zijn concept?
  Brugge