Elke donderdag in augustus kan je films kijken op het strand van Zeebrugge.
Volledig scherm
PREMIUM
Elke donderdag in augustus kan je films kijken op het strand van Zeebrugge. © Stad Brugge

Van Plopsaqua tot films op het strand: 9 leuke activiteiten voor kinderen tijdens de zomervakantie in Brugge en aan de kust

Brugge/KustDe zomervakantie staat voor de deur. Tijd om leuke uitstapjes met de kinderen in te plannen, dus! Wij zochten voor jou en je gezin 7 toffe activiteiten tijdens. Van films over waterparken tot workshops, er valt deze vakantie heel wat te beleven voor kinderen in Brugge en aan de kust.

  1. Horecaondernemer Dirk Van Den Bossche (66) neemt ook hotel-restaurant Pergola Kaffee over: “Een investering is altijd een risico, zeker in deze tijden”
    PREMIUM
    Brugge

    Horecaon­der­ne­mer Dirk Van Den Bossche (66) neemt ook ho­tel-restaurant Pergola Kaffee over: “Een investe­ring is altijd een risico, zeker in deze tijden”

    Horecaondernemer Dirk Van Den Bossche (66) heeft met hotel-restaurant Pergola Kaffee een nieuwe horecazaak aan zijn toeristisch imperium in Brugge toegevoegd. De knappe zaak langs de Brugse reien telt acht kamers. Van Den Bossche wil binnenkort ook het restaurant weer gaan uitbaten. “Corona was een wake up-call voor Brugge: wij hoeven geen toeristen te weren of selecteren”, meent hij.