Een enthousiaste medewerker draait een shift in een kleurrijke ijssalon in Brugge.
Volledig scherm
PREMIUM
Een enthousiaste medewerker draait een shift in een kleurrijke ijssalon in Brugge. © Martin Davinci

Van esprit d’orange tot champagnesorbet: bij deze 7 ijssalons in Brugge en aan de kust proef je onweerstaanbare smaken

Brugge/KustWe krijgen deze week te maken met een hittegolf, en wat kan dan beter smaken dan een lekker ijsje? Wat dacht je van domino met stukjes Callebout of l’esprit d’orange met in likeur gemarineerde aardbeien? Wij lijsten alvast zeven ijssalons op met onweerstaanbare smaken. 

 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Kottee Kaffee neemt als eerste horecazaak intrek in gloednieuw project op plaats van Weylerkazerne, maar zal niet de laatste zijn: “Interesse voor ‘upcoming’ Ezelstraat is groot”
  PREMIUM
  Brugge

  Kottee Kaffee neemt als eerste horecazaak intrek in gloednieuw project op plaats van Weylerka­zer­ne, maar zal niet de laatste zijn: “Interesse voor ‘upcoming’ Ezelstraat is groot”

  “Een goede zaak voor de hele straat, die al enkele jaren aan een echte revival bezig is.” Chocolatier Jan Spegelaere juicht de eerste nieuwkomer in het woon- en handelcomplex op de plek van de vroegere Weylerkazerne toe. Kottee Kaffee verliet haar huurpand in de Korte Zilverstraat voor een kooppand in de Ezelstraat. “De klanten vinden moeiteloos hun weg naar hier”, glunderen Christine Geenens en Sophie Teerlinck.