Een beeld van Uitwijken in 2022.
Volledig scherm
PREMIUM
Een beeld van Uitwijken in 2022. © Uitwijken

Van een vurige voorstelling tot een familiedag op het filmfestival: onze vijf tips voor het weekend in Brugge en aan de kust

BRUGGE/KUSTNog niet echt een idee hoe je het laatste weekend van januari zal opvullen? Wij helpen je graag op weg met vijf leuke tips in Brugge en aan de kust voor zaterdag 28 en zondag 29 januari. Van een vuurspektakel tot een familiedag tijdens het filmfestival: er is voor ieder wat wils.

  1. Saar (14) uit Brugge leerde skaten, zeilen én duiken voor hoofdrol in nieuwe Vlaamse film Zeevonk. “Ik heb de smaak nu wel te pakken”
    PREMIUM

    Saar (14) uit Brugge leerde skaten, zeilen én duiken voor hoofdrol in nieuwe Vlaamse film Zeevonk. “Ik heb de smaak nu wel te pakken”

    De nieuwe langspeelfilm Zeevonk is zaterdag in première gegaan in Oostende. De cast met onder meer Hilde De Baerdemaeker, Zouzou Ben Chikha en Lynn Van Royen maakte hun opwachting op de rode loper. Toch waren het vooral de jonge talenten die terecht in de spotlights stonden. Saar Rogiers uit Brugge speelde haar eerste hoofdrol en ook Dunia Elwaleed uit Oostende tekende voor haar eerste filmervaring. “Het blijft een raar idee dat mensen naar mij zullen komen kijken in de cinema. Het is een droom die uitkomt.”
    Brugge