Onder meer aan de ondergrondse parking 't Zand wordt gewerkt, tegen april zou die parking klaar moeten zijn, daarna volgt het park.
Volledig scherm
PREMIUM
Onder meer aan de ondergrondse parking 't Zand wordt gewerkt, tegen april zou die parking klaar moeten zijn, daarna volgt het park. © Benny Proot

Van een nieuwe ondergrondse parking tot opgeknapte wijken: deze 25 wegenwerken in 2022 moeten het leven in Brugge aangenamer maken

BruggeVernieuwde parken en ondergrondse parkings, maar ook de langverwachte aanpak van straten en pleinen: aan 25 (!) concrete projecten wordt in Brugge in 2022 gewerkt. “We pakken de problemen aan”, zegt schepen van Openbaar Domein Mercedes Van Volcem (Open Vld), met wie we samen de planning overlopen.

  1. Varkenskweker Nico praat over de miserie in zijn sector na nieuwe beelden Animal Rights:  “Onszelf een loon uitkeren? Dat is al jaren niet meer aan de orde”
    PREMIUM
    Kaprijke

    Varkenskwe­ker Nico praat over de miserie in zijn sector na nieuwe beelden Animal Rights: “Onszelf een loon uitkeren? Dat is al jaren niet meer aan de orde”

    De Vlaamse varkensboeren zijn niet opgezet met de nieuwe undercoverbeelden van Animal Rights. Niet alleen zijn ze volgens de boeren niet representatief, ze komen ook erg ongelegen. Want veel varkensboeren staan door de varkenspest, de lage vleesprijzen en nu ook het stikstofakkoord op de rand van een financiële afgrond. We gingen luisteren bij Nico Baeke uit Kaprijke. “We worden steeds verder in het verdomhoekje geduwd. Vorig jaar is een goede vriend van me uit het leven gestapt. Hij was lang niet de enige die geen uitweg meer zag.”